Publikované

Ako uŽívať dobré polyfenoly vyrobené z červeného hrozna a hroznovej šupy

Veľa ľudí sa nás stále pýta, že ako si treba zarábať naše raw Ži dobre produkty?

Prinášame Vám krátku fotodokumentáciu, že ako si správne, ľahko a účinne rozpustiť naše Ži polyfenol v šejkri s vodou.

 

Naberieme polyfenoly do odmerky. (Keď sa cítim ráno viac unavený alebo zlomený, tak si dám väčšie množstvo, ako normálne.)

Naberiem si do šejkra čistú vodu cca 1 dcl. Keď máte rád viac vody, tak si tam dajte množstvo podľa seba. Kľudne si tam môžete pridať ovocný džús alebo si to zamiešate do smoothies. Poprípade v studenomm čaji, nie v horúcom.

 

Nasypene ŽI polyfenol do vody.

Vysypeme celý objem naberačky.

Poriadne zavrite vrchnák na šejkri a vytrepte cca 8 sekúnd. Vtedy sa polyfenoly dobre rozpustia a na okrajoch šejkra ich ostane minimum.

Opatrne otvorte šejker tak, aby na Vás nevyprskla tekutina. Nápoj vám zafarbí veci podobne, ako červené víno. Preto  buďte opatrný.  Teraz Vám ostáva už len jedno. Vypiť nápoj!

Tak ako sme už hovorili. Najlepšie

  • ráno na lačno
  • keď vám je ťažko
  • nastúpila migréna, reuma, ťažoba
  • cca hodinu pred podaním športového výkonu
  • pri vysokom krvnom tlaku
  • pri žalúdočných a tráviacich problémoch
  • zopár klientov to pije pred spánkom
  • alebo preventívne, keď chcete naplno Žiť a byť vitálny